Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
ειδήσεις
Αρχική Σελίδα

ANHUI TIGER CO,.LTD

ANHUI TIGER CO,.LTD

1 2 3 4
ANHUI TIGER CO,.LTD ANHUI TIGER CO,.LTD ANHUI TIGER CO,.LTD ANHUI TIGER CO,.LTD

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά : Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : ΤΙΓΡΗ
Αριθμός Υπαλλήλων : 300~400
Ετήσιες πωλήσεις : 8000000-9000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2008
Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Η Co. τιγρών, ΕΠΕ είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ενσωματώνουν την Ε&Α, σχέδιο, παραγωγή και κατασκευή των τυποποιημένων και προσαρμοσμένων μετασχηματιστών, των πηνίων και των σχετικών συστατικών που χρησιμοποιούνται ευρέως στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, τις ηλεκτρικές συσκευές και άλλα προϊόντα.

 

Η τίγρη έχει περισσότερο από 15 έτη εμπειρίας στο σχέδιο, την παραγωγή και τις πωλήσεις. Η τίγρη εφαρμόζει τη διαχείριση συστήματος cErp, σύνολα - επάνω μακροπρόθεσμη επιχειρησιακή σχέση με τα μέρη των επαγγελματικών πελατών σε όλο τον κόσμο και έχει την υψηλές διαφάνεια και την επιρροή στον τομέα.

 

Δημιουργήσαμε ένα ευρύ φάσμα των ομάδων πελατών και του υψηλού - ποιοτική αλυσίδα εφοδιασμού. Είμαστε δεσμευμένοι δημιουργούμε ένα επαγγελματικό και αποδοτικό μάρκετινγκ και η ομάδα υπηρεσιών, με την πλούσια εμπειρία εξαγωγής, τις λύσεις μάρκετινγκ διαφοροποίησης και τις διάφορες προστιθεμένης αξίας υπηρεσίες παρέχεται για τις διαφορετικές ομάδες πελατών.

 

Η τίγρη έχει περισσότερους από 300 υπαλλήλους τώρα. Θα μπορούσαμε πλήρως να εγγυηθούμε τη ικανότητα παραγωγής. Η τίγρη έχει τα εργοστάσια με τον εξοπλισμό παραγωγής υψηλής τεχνολογίας και το όργανο δοκιμής σε Anhui και Shanxi. Είναι εξοπλισμένοι με την εισαγόμενη αυτόματη άνεμος μηχανή, την υψηλής συχνότητας αυτόματη γραμμή παραγωγής, τη γεμίζοντας και σφραγίζοντας υψηλής συχνότητας διαδικασία περιβλημάτων, δοκιμής και κωδικοποίησης μετασχηματιστών αυτόματη, κ.λπ. Με τις προηγμένες, επιστημονικές διοικητικές μεθόδους και την ισχυρή τεχνική δύναμη, ο απολογισμός προσωπικού Ε&Α για σχεδόν 30%, και ο ετήσιος όγκος εξαγωγής φθάνουν σε 9 εκατομμύριο αμερικανικά δολάρια.

Κίνα ANHUI TIGER CO,.LTD Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

Η συνεργασία, όλος-κερδίζει είναι η συνεπής επιχειρησιακή αρχή μας, θα συνεχίσουμε να κρατάμε την ιδέα υπηρεσιών «διευκολύνουμε την επικοινωνία δημιουργούμε την αξία», εμμένουμε στις τίμιες, αξιόπιστες, επαγγελματικές και κανονιστικές αρχές. Με υψηλό - τα ποιοτικά προϊόντα και η υπηρεσία, συνεργάζονται ειλικρινά με τους νέους και παλαιούς πελάτες με τον εύκαμπτο τρόπο του εμπορίου και της συνεργασίας, δημιουργούν την αξία, μοιράζονται τα οφέλη και επιδιώκουν την κοινή ανάπτυξη.

Κίνα ANHUI TIGER CO,.LTD Εταιρικό Προφίλ 1

Exhibitions&Markets:

Κίνα ANHUI TIGER CO,.LTD Εταιρικό Προφίλ 2

Κίνα ANHUI TIGER CO,.LTD Εταιρικό Προφίλ 3

 

Η ομάδα μας:

Κίνα ANHUI TIGER CO,.LTD Εταιρικό Προφίλ 4

 

Εσωτερική κατάρτιση:

Κίνα ANHUI TIGER CO,.LTD Εταιρικό Προφίλ 5

 

 

 

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
ANHUI TIGER CO,.LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Sherry Fu

Τηλ.:: 86-17755160811

Φαξ: 86-551-65546304

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)